De verschillende lessen die ik geef zijn volledig, veelzijdig, doeltreffend en vooral heel leuk.

Ik werk in levels dus je kan je eigen level kiezen op gebieden van kracht (met je eigen gewicht of extra gewicht), souplesse, cardio (conditie) en balans!

 

Happy Power Yoga 

Dit is een dynamische combi les van yoga en pilates oefeningen op een matje. Soms met pols-, enkel gewichten, een elastiek en een bal.

 

Deze les op rustige muziek staat voor kracht, balans en souplesse met de juiste houdingstechnieken op de juiste ademhaling met tot slot totale ontspanning. Het hele lichaam komt aan bod. Het beoefenen van Happy Power Yoga leidt er toe dat je je fitter, energieker, krachtiger en kalmer voelt. 

Zie het  lesrooster.

 

Cardi Yo Power

Dit staat voor Cardio Yoga Power en is een energieke combi les van eerst ongeveer 20 minuten cardio (conditie), vervolgens 20 minuten kracht (billen, buik en benen)  afgewisseld met Power Yoga balans oefeningen met tot slot 20 minuten Yoga stretch.

Tijdens deze les maken we de eerste 40 minuten gebruik van een elastiek, een bal en pols-, enkelgewichten. 

 

Deze pittige afwisselende les staat voor conditie (o.a. dans en boksbewegingen), kracht ( pols-, enkel gewichten), balans en souplesse. Het hele lichaam komt aan bod. Door de afwisseling van dynamische en statische oefeningen op leuke opzwepende muziek is het goed vol te houden en vliegt de tijd voorbij. Voor de laatste 20 minuten gebruik ik rustige muziek. 

Zie het lesrooster.

 

Prive Training 

Een Prive Training betekent dat we samen dertig of vijftig minuten aan de slag gaan. Snelheid en oefeningen op jou afgestemd. Tijdens deze training nemen we je houding, techniek en ademhaling door. Ik geef je handgrepen mee die voor jou handig zijn tijdens het sporten en in het dagelijkse leven. Heb je bepaalde pijnklachten of beperkingen (denk bijvoorbeeld aan nek, rug en schouders) gaan we samen kijken welke oefeningen  voor jou geschikt zijn om jou soepeler en krachtiger te maken.  

Een Prive Training is ook een uitstekende manier om kennis te maken met de verschillende type lessen die ik aanbied of wanneer je mijn lessen volgt om de techniek sneller onder controle te krijgen en zo nog sneller resultaat te behalen. 

Het is ook mogelijk om een prive training voor je kind aan te vragen.

Kinderen die extra aandacht nodig hebben wat ze in groepsverband niet krijgen.

Neem contact op met mij voor vrijblijvende informatie.

Prive Training aan huis
Prive Training aan huis

 

Groepstraining 

Het is mogelijk om een groepstraining of workshop aan te vragen. Deze les wordt afgesteld op de behoefte van de groep.

Ook is het mogelijk om een eenmalige Happy Power Sports workshop als cadeau te geven aan je vriendin, collega etc.

Vind je dit een leuk idee? Neem dan contact .

Happy Power Sports workout/workshop als cadeau
Happy Power Sports workout/workshop als cadeau

 

Prijs voor een les bij Happy Power Sports

De prijs is € 21,00 per maand voor 1 les per week bij Happy Power Sports in Buurthuis Zuidoostbeemster. Je rekent € 63,00 per kwartaal af het hele jaar door. Daar is in mee berekend dat we tijdens de schoolvakanties gesloten zijn.

Uiteraard kun je ook 2 lessen per week volgen, dan reken je € 126 per kwartaal af. 

Eerste keer geen inschrijfkosten. Zie voor verdere informatie de algemene voorwaarden Happy Power Sports. 

 

Prijs Prive Training, Workshop en Groepstraining in overleg.   (prijs is afhankelijk van locatie etc.)